RVV-10: In Memoriam #TeamSrrs

Beste Scheldetrappers,

Beste Sympathisanten,

Beste Lezers,

 

***

We staan niet altijd stil,
bij het woord “samen”.
Maar het is een groot gemis,
als “samen” uit je leven is.

Telkens als men denkt,
’t gaat niet meer.
Schijnt er een lichtstraal,
keer op keer.
Die de kracht en de moed geven,
om verder te leven.

*

#RIPTeamSrrs #DRP

***

Met spijt in het hart en met veel verdriet moeten wij u het overlijden van #TeamSrrs aankondigen.

Waar we als de dood voor aren is vandaag gebeurd. Vandaag is na een middellange strijd #TeamSrrs veel te vroeg van ons heen gegaan. Op zondag 22 januari omstreeks 9u13 is hij in intieme kring vredig ingeslapen zonder pijn. We kunnen u gerust stellen en zeggen dat hij niet heeft afgezien. Desondanks de harde strijd die hij samen met zijn makkers kon en ging voeren, heeft hij toch de geest gelaten. De pijp aan Maarten gegeven.

Dat was de laatste doodsteek.

We gingen samen het hoekje om maar spijtig genoeg nam hij een hoek van 90 graden teveel zodat hij in alle stilte en anonimiteit naar het warme licht kon terugkeren. Tijdens zijn lijdensweg die begon op 2 april 2016 kon hij rekenen op een team dat zich in de zijlijn zou voorbereiden om hem tijdens deze moeilijke periode bij te staan. Maar desondanks zijn doorzettingsvermogen, grote woorden en voortrekkersrol moeten we vaststellen dat met de wetten der natuur niet te tarten valt. Van de ene moment op het andere kan het ‘over and out zijn’.

We willen vragen de vrienden en ex-teamgenoten dan ook te ontzien van de vele onbeantwoorde vragen waar ook zij jammer genoeg geen antwoord op weten.

We danken u om uw gebed, medeleven en begrip:

Zijn ploegmakkers:

Timothy Alen, Joost Goossens, Tim Van Den Heuvel, Johan Brusselmans, Tom Caluwaerts, Bjorn De Caluwé, Tim Gevaert, Bart De Cuyper, Peter Diericks, Tom Vingerhoets, Gerald Koeck

De passieve leden

De aanverwante fietsvrienden van WIK70

Ploegleider, nu ploeglijder: P. Van Den Heuvel

 

Hoe de wind waait in je leven kan je niet bepalen,
maar hoe je de zeilen zet bepaal je zelf…

 

1 Response

  1. Van den heuvel tim

    Bij minus 10 was het eigenlijk qua gezondheid niet wijselijk te fietsen. Ik begrijp SRRS dat hij terug is gedraaid voor zijn eigen veiligheid en dat van zijn team. Een groot gebaar van zelfopoffering. Als het lichaam nee zegt, moet je er naar luisteren. Op 1april zullen jullie als 1 team#srrs er staan. One team one goal. Hoe je dat doel bereikt is voor ieder individueel anders qua training. Een mindere dag is geen minder jaar!