Sponsors

Met dank aan onze trouwe sponsors

Julien Mannenmode
Een totaalaanbod voor de man met verschillende kledingsstijlen

JULIEN biedt een ruime keuze aan goed geselecteerde stukken van verschillende merken, voor jong en oud, en voor ieders budget. De verschillende collecties laten moeiteloos de overgang van casual over city-chique tot een natuurlijk gesofisticeerde look toe.

www.julienmannenmode.be

SKOV
Heerlijk tafelen bij Skov Buggenhout in een trendy omgeving

Houdt u ervan om heerlijk te tafelen in een uniek kader. Dan bent u in het hartje van Buggenhout op de juiste plaats. Skov is een nieuw en trendy restaurant waar schoonheid en lekker eten hand in hand gaan.

www.skov.be

ShareTEC
Program code is in our DNA

Met ShareTEC specialiseren we ons in software ontwikkeling voor diverse platformen. Websites en webapplicaties, software voor Windows en Mac OS X, mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone.

www.sharetec.be

Erkelens Keuken & Interieur
Vakmanschap, stiptheid, kwaliteit en hartelijkheid

Een nieuwe keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, dressing, binnendeuren of kantoorruimte? Erkelens is de ideale partner voor het realiseren van uw woondromen en houdt rekening met uw wensen en uw budget.

www.erkelens.be

BEAUFOR tuinschermen
Het kunststof tuinscherm naar uw keuze

BEAUFOR tuinschermen bieden naast bescherming en privacy ook keuze uit een breed kleurenpallet waarmee eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Zo past een BEAUFOR tuinscherm altijd perfect bij uw tuin.

www.BEAUFOR.be

Eyckmans BVBA CV-Sanitair-Gas
Plaatsing, onderhoud & herstelling

Geen gat te groot, geen sifon te vuil. Geef vocht geen kans met Gert Eyckmans. Cv-Sanitair of gas? Hij komt dan goed van pas. Je kan hem mailen op eykmans.gert@telenet.be of bellen op 03 284 87 35

Gert Eyckmans op Facebook

Hoedoen.be
Legt je stap voor stap uit hoe je iets doet

Met Hoedoen.be heeft Siteseaing een platform ontwikkeld om hun kennis te delen over onderwerpen die hen interesseren (iPad, iPhone, Apps,…) en oplossingen aanreiken voor problemen die online gebruikers ervaren (abonnement opzeggen, software installeren,..).

www.hoedoen.be

Café Fille in't Park
Vertier en plezier

Café Fille in’t Park is het café van onze erevoorzitter Filip Ruymbeke. Ruim terras vooraan en achteraan, een grote feestzaal, topbiljart, kaartclubs, orkest,… En natuurlijk voldoende lekkere dranken!

Burg. Omer De Meyplein 14 – St-Gillis-Waas

Ikarrangeerdawel
Lekdetectie, verwarming en sanitair

Plaatsing en renovatie van badkamers – Plaatsing en onderhoud van sanitair en centrale verwarming – Keuring, onderhoud en reparatie van alle gastoestellen, gasleidingen en mazoutketels.Hans Cooremans – 0474 61 05 26

Ikarrangeerdawel op Facebook

Thuisverpleging Tom Van Ranst
Thuisverpleegkundige

Uw gezondheid is onze zorg. Als thuisverpleegkundigen beschikken we over een groot aanbod aan verplegende diensten en zorgen. En dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in de regio Klein-Brabant

www.thuisverplegingtom.be

Haze&Finn
Fashion inspired by belonging

Haze&Finn is een modemerk voor mannen van Mongrel Fashion NV, opgericht in 2013 door privé ondernemers. De onderneming heeft zijn zetel in het modische hart van Antwerpen.

www.hazefinn.com

De Zandstuiver
Drank- en Eetgelegenheid

Hier kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan verzorgde dranken en een kleine hap! Alle dagen open van 11u00, op maandag gesloten.

www.dezandstuiver.be