Sponsors

Met dank aan onze trouwe sponsors

BROOX
Heerlijk tafelen bij Broox Puurs in een trendy omgeving

Houdt u ervan om heerlijk te tafelen in een uniek kader. Dan bent u in het landschapspark van Puurs op de juiste plaats. Broox is een nieuw en trendy restaurant waar schoonheid en lekker eten hand in hand gaan.

www.broox.be

Julien Mannenmode
Een totaalaanbod voor de man met verschillende kledingsstijlen

JULIEN biedt een ruime keuze aan goed geselecteerde stukken van verschillende merken, voor jong en oud, en voor ieders budget. De verschillende collecties laten moeiteloos de overgang van casual over city-chique tot een natuurlijk gesofisticeerde look toe.

www.julienmannenmode.be

Beaufor tuinschermen
Beauty meets force

BEAUFOR tuinschermen bieden naast bescherming en privacy ook keuze uit een breed kleurenpallet waarmee eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Zo past een BEAUFOR tuinscherm altijd perfect bij uw tuin.

www.BEAUFOR.be

Demul Tom
Nieuwbouw en renovatie

Tom Demul is als aannemer al jarenlang een gekende naam in Bornem en omstreken. Als erkend aannemer staat hij garant voor een vlekkeloze samenwerking. En dit voor uw nieuwbouw, renovatie- of elektriciteitswerken. Bovendien kan hij uw woning ook voorzien van de laatste nieuwe snufjes op het vlak van domotica.

www.demultom.be

Erkelens Keuken & Interieur
Vakmanschap, stiptheid, kwaliteit en hartelijkheid

Een nieuwe keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, dressing, binnendeuren of kantoorruimte? Erkelens is de ideale partner voor het realiseren van uw woondromen en houdt rekening met uw wensen en uw budget.

www.erkelens.be

Café Fille in't Park
Vertier en plezier

Café Fille in’t Park is het café van onze erevoorzitter Filip Ruymbeke. Ruim terras vooraan en achteraan, een grote feestzaal, topbiljart, kaartclubs, orkest,… En natuurlijk voldoende lekkere dranken!

Burg. Omer De Meyplein 14 – St-Gillis-Waas