Het ledenfeest 2015

Op zaterdag 17 oktober vond in de A-kantine van KVS Branst het jaarlijkse ledenfeest plaats. Voor de vijfde verjaardag van de club gingen we even terug naar daar waar het allemaal begon, namelijk KVS Branst. Met 31 eters en nog enkele niet-eters tekenden we present voor een lekkere barbecue en dito dessert. Voor sfeer en gezelligheid geven we deze editie toch een dikke 9.

Naar jaarlijkse gewoonte werden ook meerdere prijzen uitgereikt: D

  1. De hoofdprijs van de (succesvolle) tombola ging naar Rutger Van Loo. Hij won een exclusieve polo van de club.
  2. De ‘passer van het jaar’ werd ‘gewonnen’ door Stijn Boeykens, die toepasselijk een gouden passer kreeg.
  3. De ‘nieuwkomer van het jaar’ was de ‘Bornem Bullet’: Stef Pauwels, die een gesigneerde poster van E. Merckx en gesigneerde foto van Fons De Wolf kreeg. Opschrift: Goed bezig Stef.
  4. Tenslotte werd de voorzitter, Timothy Alen, uitgeroepen tot Scheldetrapper van het jaar 2015. Hij kreeg een VIP-ticket voor het BK cross in Lille, de gebruikelijke schaal in ’t Park en een armband ‘El Presidente’.

Omdat een club niet enkel kan leven van vertier en plezier, werden ook de aanwezige sponsors in de cava gezet om hen te bedanken voor de steun en inzet die ze onze club de voorbije jaren hebben gegeven.

Maar het absolute hoogtepunt was toch wel de release van onze eigen website (wat vind je ervan?)! Na maandenlang zwoegen, schrijven en materiaal verzamelen zijn we apetrots dat we hem kunnen voorstellen aan het grote publiek. Nogmaals bedankt www.siteseaing.be.

Ben je dit aan het lezen en heb je nog geen club gevonden? Hoop je ook een van de jaarlijkse prijzen te winnen? Denk je dat je zou passen in deze idiote maar schitterende bende? Zie je het zitten om op zondagochtend tussen 8u en 8u30 te verzamelen aan de kerk van Branst? Dan heb je jouw club gevonden en mag je zeker een mail sturen naar info@scheldetrappers.be.

Alles mag en niks moet. Meer moet dat niet zijn!

Bedankt aan alle aanwezigen, spijtig voor de afwezigen maar er komen nog ledenfeesten genoeg. Elk jaar beter doen zal moeilijk zijn maar: “Impossible is nothing”.

Sportieve groeten,

Het Feestcomité.