Rennersprofiel

Jan Erkelens

32 Herculens

Nationality :Belg
Date Of Birth :08-09-1982
Height :165cm
Weight :60kg

Jan zijn grootste passie (hoe kan het ook anders bij de Schdeldetrappers?) is voetbal. Hij is in zijn jeugdjaren opgeleid bij het Beerschot van weleer. Maar na een knieoperatie werd hij genoodzaakt te minderen met lopen en voetballen waardoor de fietsmicrobe hem te pakken kregen.

Eindelijk, na lang aandringen van onze voorzitter, heeft hij besloten zich aan te sluiten bij de Scheldetrappers. De voorbije jaren had hij te weinig naar zijn lichaam geluisterd en op zakelijk vlak teveel hooi op zijn vork genomen. Desondanks dat Jan al heel zijn leven sportief is, heeft het gebrek aan sporten zich een beetje gewroken waardoor hij voor zichzelf besloten had zich aan te sluiten bij onze groep om zichzelf aan te zetten tot sporten. Dit is een klassiek voorbeeld van een geluk bij een ongeluk.

Op zakelijk vlak is hij de eigenaar van Erkelens Keukens & Interieur (www.erkelens.be). Door zijn drukke job is het vaak moeilijk om sport te combineren. Dit is de hoofdreden waarom hij lid geworden is van deze fijne club in 2015. De laatste 5 jaar is het hem nog nooit gelukt op regelmatige basis te fietsen en dit ook een volledig seizoen vol te houden.  Met de nodige uitdagingen en uitstappen die de Scheldtrappers organiseren hoopt hij hier in het nieuwe seizoen wel in te slagen.

We kijken er naar uit!