Rennersprofiel

Hans Mannaert

16 Hanske Rosato

Nationality :Belg
Date Of Birth :01/09/1985
Height :182cm
Weight :80kg

Hans kwam via een omzwerving bij de club terecht. Hij had net een kwarttriatlon tot een goed einde gebracht en ontdekte in de voorbereiding hiernaar ook de liefde voor de fiets. In het wiel hangen was zeer moeilijk in de beginne en hij werd ook meerdere malen per fiets thuis afgezet omdat hij zijn naam niet meer kon schrijven. Verkeerd rijden in bepijlde ritten was hem ook niet vreemd.

Hoewel hij nooit bij KVS Branst heeft gevoetbald, kwam hij er regelmatig als tegenstander of zelfs rond de onderhandelingstafel om een eventuele transfer naar het gezellige cluppie te wagen. Ook hij is door omstandigheden met voetballen gestopt maar is wel nog steeds op caféniveau actief in eerste klasse bij het grote Bornemse ‘AS Belle Vue’.

Hans is zeker niet bang van uitdagingen en omdat hij zoveel kennis over zijn eigen lichaam heeft, durft hij deze uitdagingen zonder veel training aan te gaan onder het motto: ”What doesn’t kill you makes you stronger”. In 2014 deed hij een kwarttriatlon en heeft hij ”Les Cinglés du Ventoux” (3X de Ventoux op één dag, langs elke kant) tot een goed eind gebracht. In 2015 heeft hij ook op zijn eentje de Amstel Gold Race (150km) & de Canibalette (zonder veel training) uitgereden.

2 woorden die hem omschrijven: Zelfkennis en karakter. Tijdens de uitstap in 2015 is gebleken dat Hans een uitstekend teamlid is op zoveel extra-sportieve vlakken. Zeker een aanwinst voor de Scheldetrappers!