Rennersprofiel

Hans Cooremans

69 Corre

Nationality :Belg
Date Of Birth :04-02-1987
Height :174cm
Weight :82kg

Deze topsponsor is meer een gelegenheidsrenner. Veel te druk bezig met werken, amper tijd om te fietsen. Toch maakt hij af en toe tijd om mee te rijden (of te helpen) met onze club en dat zal je gevoeld hebben. Deze man heeft in zijn jeugdige jaren nog fervent competitief gefietst en klopte in zijn beste jaren bij de jeugd kleppers als Bakelandts, De Gendt en Boeckmans. Niet verwonderlijk dat hij ook aangesloten is bij  “De Helden van de grote plaat“.

Over zijn overwinningen zal hij nooit opscheppen, laat staan spreken. Zijn sportieve en technische geheimen geeft hij mondjesmaat en op mysterieuze wijze prijs. Dit maakt allemaal deel uit van “De Omega van het peloton“. Het zit erin gebakken en het zal mee ten onder gaan.

Ik spreek daar niet graag over, het is de Omega van het peloton.

Hans is een man met speciale humor zoals er nog rondrijden bij de Scheldetrappers. Komt steeds gevat uit een onverwachte hoek zoals hij ook soms uit onverwachte hoeken op de fiets kan opduiken. Het is een man om in het oog te houden als hij wat gereden heeft en zeker niet Lynx te laten liggen want dan voelt hij zich gHans alleen. Als hij zicht toespitst op fietsen kan hij gerust ‘Held van e grote plaat’ genoemd worden, maar als het fietsen achter de rug is wordt hij vooral een ‘Held van de Grote Praat’.

image1image2

Voor ontstoppingen groot of klein, moet je bij Hans Cooremans en het C-team zijn!

Lig je ook te zagen van amai ’t is heet en loopt stillekes aan het zweet tot aan u r**t? Hij doet nu ook in airco’s, isda ni wreed?