Rennersprofiel

Gert Eyckmans

19 Dirk of Yetl

Nationality :
Date Of Birth :
Height :
Weight :

Gert heeft zich tijdens de zomer van 2016 aangesloten bij de club maar hij had daarvoor al wel geregeld zijn kilometers bij de Groene Armada meegepikt. Zijn eerste verschijning deed wel enkele wenkbrauwen fronsen. Een massieve Eycken blok van om en bij de meter negentig en billen als hespen die je bij de betere klant van Karel Van Noppen-zaliger kon kopen aan minstens 27,2 euro de kilo.

Ja, zijn helm ligt nog op zijn appartement in Spanje, hij is just terug en is hem vergeten…

De voorstelling door Bjorn deed ook al bij menig trapper angstzweet uitbreken. Meer was er niet nodig om de voorzitter zijn van nature al hoge hartslag te doen aandikken met 10 tellen. Wat zou dat gaan geven?

Nu we enkele maanden verder zijn kan ik zeggen dat we weer een ruwe bolster hebben die mits de nodige kilometers kan uitgroeien tot een stoomtrein op het vlakke. De wijze voorzitter zegt altijd: “Van stoofhout kan je geen Eycken kast maken” maar bij deze man wil ik voor één keer een uitzondering maken. Laat hem de hele winter doorrijden en we zitten met een potentiële Flandrien en Pfantzerwagen-in-één.

yetl

Toch zullen we deze renner moeten schaduwen. Ten eerste is er het feit dat weinige mensen zijn echte voornaam kennen. Is het Yetl? Dirk? Gert? of misschien toch Marco P.? Ook zou Gert zich volgens welingelichte bronnen zich in het foute gezelschap bevinden. Foute vrienden met weinig ballen aan hun lijf die hem tips en tricks geven om zijn whereabouts zoals zondebok M. Rasmussen, te vervalsen. Zo zou hij in de zomer van 2005 officieel in Spanje verbleven hebben maar konden enkele wielertoeristen van club “Disco Very Coco Channel” met hem op de foto nadat hij hen op de flanken van de Col du Galibier uit de wielen gereden had. Als iemand iets vreemd zou Discovereren zoals Bruyn eelt op zijn voeten: Bel tran de voorzitter van WVC De Scheldetrappers op ajb. Vele Rubeliera’s zullen uw richting uitkomen!