Palmares

Mijlpalen - Palmares

1000KM Kom op tegen Kanker 

2016, 2017

Ronde van Vlaanderen 

2016, 2017, 2018

Luik-Bastenaken-Luik 2017 – 274km

Bart De Raymaeker, Tim Desplentere, Gil Adriaenssens, Tim Van den Heuvel & Stef Pauwels

Gent-Wevelgem 2018 – 215km

Stef Pauwels, Tim Desplentere & Ivan Inzé

Epic 300 2018 – 306km

Timothy Alen, Tom Caluwaerts, Bart De Cuyper, Bjorn De Caluwé, Johan Brusselmans, Ivan Inzé, Michael Dewachter, Nico Sergooris, Kristof Van den Eynde, Stef Pauwels (Goud)

100km Fietsdodentocht

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Mont-Ventoux

2012, 2014, 2015

Hourquette d’Ancizan/Soulor/Tourmalet/Aspin/Lac de Cap de Long

2017

Cannibale 2014 & 2015

Tom Caluwaerts & Gerald Koeck

Cannibalette 2014

Timothy Alen & Tim Schilders

Cannibalette 2015

Hans Mannaert & Bart De Cock & Stijn Boeykens

 Ballon d’Alsace

2013, 2015

Le Grand Ballon

2013, 2016

Le Petit Ballon

2016